Little Kittle dot Com

Little Kittle Website

Awal pagi lepas sahur, saya pun check email box saya di [email protected] untuk tengok email-email berkaitan perniagaan dan program affiliate. Kemudian saya tertarik dengan satu email ini bertajuk “Ramadhan Web Design 2010 (RM199)” dihantar oleh Little Kittle Studio. Antara kandungan email dari Little Kittel Studio:

Salam Ramadhan Al-Mubarak, Happy Fasting Month~


Good afternoon 🙂 Wish you were in great moment. Thank you for your support to our website services; LittleKittle Studio <— Erkk bila pulak saya langgan servis ni?


Regarding for Ramadhan & Syawal Promotion, we would like to announce our latest promotion (price valid before 5rd Sept 2010) :


Special price to our blog readers whom need to start online business by using Inter platform estore with us.


This is remarkably promotion for Inter platform, great value for long-term online business:


* To purchase Inter platform (Custom Made), normal price will be from RM899, but for Ramadhan 2010 promotion only RM 599. Price valid before 31st August 2010. <– Aiseh dah habis la plak promo ni
Includes domain .com & web hosting server.
Yearly payment, only: RM269.


* To purchase Cubecart Ready Made platform, normal price will be from RM399, but for Ramadhan 2010 promotion only RM 199. Price valid before 31st August 2010.
Includes domain .com & web hosting server.
Yearly payment, only: RM169.


So, what are you waiting for, lets get your own eStore package today 🙂

Saya pun tetiba teringin nak tengok rupa laman sesawang Little Kittle ni, so saya pun klik kat link yang ada; dan saya jumpa satu laman sesawang yang dikendalikan oleh seorang blogger hebat iaitu MamaFiza. Kenapa saya kata dia hebat? sebab dia banyak keluar TV, banyak keluar Majalah dan Akhbar. Kenapa MamaFiza ini selalu kuar kat semua-semua tu? Itu adalah kerana MamaFiza punyai idea hebat yang dia kongsikan kepada dunia; yang MamaFiza praktikkan dalam kehidupan beliau berkeluarga.

Little Kittle Web Site

Dan MamaFiza telah berjaya dalam niche beliau sendiri; beliau membawa jenama beliau ke serata bibir housewife kat Malaysia. Beliau jadi ikon untuk pendidikan informal di rumah dengan gaya yang lebih menarik dan terancang. Hebatnya beliau, sehingga apa yang disukainya menjadi sumber pendapatan hebat bagi beliau.

Little Kittle Web Site

Dek kerana itu, MamaFiza jadi sangat sibuk dengan seminar dan pelbagai undangan. Saya seronok berlegar di dalam laman sesawang Little Kindle ini. Anda nak kenal lebih rapat lagi tentang MamaFiza? Anda boleh pergi ke blog peribadi beliau di MamaFiza.com

blog Mama Fiza | Demi Kasih Sayang Terindah