Menu Best Sarapan Old Town White Coffee

Uhh .. bertahun juga tak bersarapan di Old Town White Coffee Parit Buntar. Ada sebab kenapa saya dan keluarga bersarapan di restoran berjenama ni … dan rasanya anda boleh teka kenapa .. hoho. Hanya setelah yakin sepenuhnya, barulah saya dan keluarga ambil keputusan untuk merasai kembali menu best sarapan yang ada di Old Town White Coffee Parit Buntar.

Menu Best Sarapan Old Town White Coffee

Jika saya ke Old Town White Coffee, saya suka memilih Mee Kari (Curry Mee), Roti Bakar dengan telur separuh masak dan Nasi Lemak Old Town White Coffee. Ini memang menu sarapan favourite, dan saya fikir yang paling best dan sedap. Menu lain tu … hmm agak kureng sedikit .. hoho.
Menu Best Sarapan Old Town White Coffee

Nasi Lemak Old Town White Coffee

Lain orang lain rasa, ye tak? Mungkin menu best sarapan pilihan saya di Old Town White Coffee tak sama dengan orang lain…hoho .. saya dah rasa Mee Hoon Kari …. uhh tak boleh nak masuk tekak seratus peratus la … ada macam tak kena je terutama yang ada udang tu … macam udangnya hidup lagi .. atau dengan kata lain tidak dimasak sepenuhnya.

Menu sarapan pilihan di Old Town White Coffee – Nasi Lemak, Mee Kari, set Roti Bakar

Anak saya, yang sulong masih lagi reject untuk bersarapan di Old Town White Coffee ni. Mungkin keyakinan tidak sekuat mak pak dia …. haha. Jadi, apabila saya berniat untuk bersarapan di sini, memang Along saya tak bawa sekali ….. kang jadi tunggul je dok tengok kami bersarapan.

Set Roti Bakar dengan Telur Separuh Masak
Menu Tidak Best Sarapan Old Town White Coffee

Ada banyak menu best sarapan di Old Town White Coffee sebenarnya, tapi itulah .. ikut tekak masing-masing. Bukan semua orang teringin nak makan Mee Kari pepagi untuk sarapan ni … ye tak? Hanya orang-orang kacak seperti saya je yang berani … hahahaha… 😛

Dan, apabila bercakap soal restoran yang ada nama, dah established ni … maka faham-fahamlah akan harga menu makanan sarapan yang ada. Sesekali nak merasa bolehlah .. tapi kena pastikan jangan dibazirkan makanan yang sudah dipesan. Tiga bulan sekali, enam bulan sekali bersarapan di restoran seperti Old Town White Coffee ni untuk satu kelainan bolehlah .. hari-hari kalu …. fuh … tunggu jadi jutawan la jawabnya.

Menu Best Sarapan Old Town White Coffee

Lagipun, menu yang ada boleh dapat dengan harga lebih murah di gerai-gerai makcik tepi jalan sekitar Parit Buntar, malah ada je kedai makan yang hidang menu serupa yang berikan harga jauh lebih mampu makan buat semua. Usap perut … tanya nafsu makan .. haha.