Blog Trafik Meroket Bukan Mustahil ..

Alhamdulillah, saya telah selesai tunaikan janji saya untuk meroketkan kesemua blog
peserta segmen “Hasrul Hassan  Bantu Trafik Blog Meroket”. Bukan mudah sebenarnya nak buat segmen yang ada janji di dalamnya. Silap haribulan, boleh kena kecam dan kena maki.

Namun, dengan sokongan rakan-rakan blogger; saya telah bantu sebanyak lebih daripada 50 blog dalam segmen tersebut meroketkan trafik blog mereka yang sebelum ini sendu, asalnya trafik blog tak terlebih daripada 100 PV sehari menjadi lebih daripada trafik bulanan sebelum ini.

Blog Trafik Meroket Bukan Mustahil ..
Segmen yang saya anjurkan telah berjaya bantu ramai
rakan blogger kecapi keseronokan dan kegembiraan menerima trafik yang meroket naik. Mereka tidak perlu keluarkan apa-apa modal pun, apa yang perlu dibuat adalah patuh pada syarat dan terma segmen dan terbitkan satu post khas sebagai tanda usaha untuk join segmen yang saya anjurkan.

Saya juga tumpang gembira dan seronok kerana berjaya bantu rakan-rakan blogger meningkatkan PV mereka. Walaupun trafik tidak kekal naik meroket setiap hari, namun … ia secara amnya membuktikan bahawa untuk mendapatkan blog meroket dengan trafik adalah bukan sesuatu yang mustahil.

Syukur alhamdulillah, segmen ini berjaya …

Bukti Peserta Segmen Ini Trafik Blog Berjaya Diroketkan Mari lihat trafik-trafik blog peserta segmen ini yang telah berjaya diroketkan …

Trafik Blog Ariazir Meroket Sehingga ke Bulan !!
Trafik Melonjak Kerana Hasrul Hassan
Trafik Blog Meroket Bersama Hasrul Hassan
Trafik Blog Meroket
Selepas Join Segmen Hasrul Hassan Bantu Blog Trafik Meroket
Trafik Blog Murni Berjaya Diroketkan
Trafik Blog Kaki Travel Meroket
Hasrul Hassan Bantu Roketkan Trafik Blog
Trafik Blog Selepas Segmen Hasrul Hassan

Apa yang diperlukan adalah pengetahuan dan ilmu bagaimana untuk melonjakkan trafik blog yang tak berapa menarik .. huhu.

Dan seandainya anda telah ikuti blog saya sejak sekian lama, pasti sudah tahu bagaimana saya melakukannya.

Dan blog ini berjaya dedahkan dengan baik bagaimana saya melakukannya … lihat sahaja trafik blog di pautan di bawah ini yang memang jauuuhhh meroket berbanding post yang lain ..

Rahsia Hasrul Hassan Berjaya Roketkan Entri

Ya, memang betul. Saya menggunakan servis yang disediakan oleh pihak
Lynk.my untuk melonjakkan trafik blog peserta segmen saya sehingga kelihatan meroket .. nuhhhh .. hampir-hampir nak sampai ke bulan .. hehe.

Lynk.my Bantu Trafik Blog Meroket Menerusi Lynk.my, anda boleh meroketkan trafik mana-mana blog post yang anda sudah terbitkan. Malah, anda bukan sekadar meroketkan trafik (pv) untuk blog post tersebut, tetapi juga menaikkan jumlah trafik blog anda secara keseluruhan (mingguan, bulanan, tahunan).

Trafik atau pageview (pv) yang anda terima adalah asli, tulen dan dilihat oleh ramai pengguna internet. Ia merupakan servis yang disediakan oleh pihak Lynk.my untuk blogger termasuklah juga para pemilik bisnes dan peniaga online yang ada laman web dan blog untuk tujuan promosi.

Daftar Lynk.my Sebagai Advertiser Apa yang perlu dilakukan hanyalah mendaftar sebagai ‘Advertiser’ di Lynk.my dan sediakan kempen untuk mendapatkan trafik ke laman web atau blog yang dikehendaki, samada secara khusus atau secara am. Dan untuk membantu mendapatkan target audience yang dikehendaki, boleh masukkan kata kunci dan juga sasaran lokasi untuk kempen tersebut.

In Sha Allah, anda akan dapat lihat hasilnya kurang daripada 10-20 minit setelah mengaktifkan kempen anda di Lynk.my.

Pendaftaran pula adalah percuma. Tiada sebarangbayaran dikenakan. Namun, anda perlu memasukkan dana tertentu untuk mengaktifkan kempen iklan anda di Lynk.my.

Berminat untuk meroketkan trafik ke laman web dan blog anda tak? Boleh terus buat pendaftaran di pautan ini –
Daftar Sebagai Advertiser Lynk.my

[Artikel Berkaitan]
Tatacara Menaikkan Trafik Blog Mencanak-Canak menerusi Lynk.my Meh tengok komen-komen gembira daripada rakan blogger saya yang terima trafik mencanak-canak, meroket sampai ke bulan – kata mereka. Semua happy. Mereka happy, saya lagilah happy .. huhu. Semuanya ini tidak mustahil dengan bantuan dari Lynk.my.